Populära spel just nu

Dator- och TV-spel är som alla vet något av det absolut roligaste man kan ägna sig åt, framför allt eftersom det finns oändligt många spel att välja mellan. Just här tänkte vi titta lite närmare på några av de spel som är populärast i dagsläget.

Grand Theft Auto V

Det senaste spelet i den omåttligt populära spelserien handlar om så mycket mer än att bara stjäla bilar. I GTA V kan man även bland annat flyga helikopter, köra vattenskoter och hoppa fallskärm. Nytt är också att man kan välja mellan tre olika karaktärer, alla med sina egna individuella egenskaper och historia.

FIFA 15

Sportspelens sportspel fortsätter att skörda framgångar. Det senaste spelet i FIFA-serien bjuder på en bättre spelupplevelse än någonsin, bland annat tack vare nya funktioner som ”Emotional Intelligence” och ”Correct contacts” samt mer autentiska spelare än någonsin tidigare.

Minecraft

En av de största spelsuccéerna de senaste åren finns nu även till konsol. Minecraft är verkligen ett spel helt utan begränsningar då i princip allt är möjligt när det kommer till att bygga med hjälp av de fyrkantiga klossarna.